Samarbetspartners

Här presenteras våra noga utvalda samarbetspartners.

Tillsammans med Yamaha har Uphill tagit fram konceptet Destination Yamaha – äventyrsresor för dig som kör en äventyrshoj och älskar grus. Du upplever äventyren med professionella guider och körinstruktörer.

Adventure MC Tours of Norway

Uphill offroad school samarbetar med norska Adventure MC Tours of Norway och tar fram spännande äventyrsresor.

Uphill offroad school samarbetar med Continental. Favoritdäcket är TKC 80 – mest värde för pengarna och passar bäst för grus och asfalt!

Klim är ett amerikanskt välkänt märke som är helt rätt för dig som inte vill tumma på kvalité en millimeter.KLIM har dom absolut bästa skyddskläderna för Mc-åkning. Kläder och hjälmar i högsta kvalité och helt klart bäst på marknaden. Gött att vara riktigt rustad inför varje säsong.

Bike – som funnits i över 35 år – har affärer i både Trollhättan och Göteborg. Här hittar du precis allt du kan behöva för en skön mc-tur offroad. Bike har även webshop!

Sonax gör livet lätt att leva då cykeln blänker och kedjan snurrar ljudlöst. Sonax har riktigt bra produkter med MOS oljan som favorit och Silikonspray för män som önskar lättvättade cyklar. Riktigt manliga grejer.

Carlbarks Motor i Kumla kan det här med Mc. Ett brett sortiment av Mc och tillbehör. Åk dit, en toppbutik med känsla.

Våra aktuella läger

Nu kör vi så det ryker.