Samarbetspartners

Här presenteras våra noga utvalda samarbetspartners.

Klim är ett amerikanskt välkänt märke som är helt rätt för dig som inte vill tumma på kvalité en millimeter.KLIM har dom absolut bästa skyddskläderna för Mc-åkning.

CEC i Tibro har fler än 100 fordon i lager för omgående leverans. Låt dem hjälpa dig nästa gång du ska köpa ny motorcykel, 4-hjuling, moped, motocross eller enduro.

Bike – som funnits i över 35 år – har affärer i både Trollhättan och Göteborg.

Här hittar du precis allt du kan behöva för en skön mc-tur offroad. Bike har även webshop!

Tillsammans med Yamaha har Uphill tagit fram konceptet Destination Yamaha – äventyrsresor för dig som kör en äventyrshoj och älskar grus. Du upplever äventyren med professionella guider och körinstruktörer.

A Moto-känslan av nytt varje dag!

Jag har under många år letat efter ett tvättmedel som ger bra resultat. A Moto funkar bäst. Det ger känslan av nytt varje dag.Framtaget i Sverige och är även ett bra val för miljön.

Spola av den värsta smutsen/leran och spaya sedan på DustOff och låt det verka i tio minuter. Spola sedan av och när Mc är blöt så sprayar man på PreCleaner. Låt torka, läs en tidning ät en god glass. När det har torkat så är det som nytt.

Uphill offroad school samarbetar med Michelin. Favoritdäcket är Tracker – mest värde för pengarna och passar bäst för grus och terräng!

Uphill offroadschool samarbetar med RG3. RG3 utför kvalificerad Revalving, Service och tillhandahåller delar från ett flertal kända fjädringsmärken så som Showa, WP, KYB, Öhlins m.fl.

Våra aktuella kurser

Nu kör vi så det ryker.

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.